Despre noi

Profil

Cabinetul individual avocat " Daniel Andrei" este un important participant la realizarea procesului de justitie, de obtinere a reusitelor, de aparare a intereselor persoanei.

Este activ in multe din domeniile de drept, oferind o gama deosebit de variata de servicii, implicandu-se activ in realizarea, sustinerea si protejarea intereselor clientului.

CIA "Daniel Andrei" functioneaza din anul 2000 ca si cabinet individual de avocatura, experienta sa acumulandu-se atata in practica, cat si in teorie. Avocatul sau titular a participat in calitate de autor si coautor la redactarea de numeroase articole, revizte si buletine informative, in domenii de drept, adresandu-se unui public larg.

Reprezentarea si/sau asistarea clientilor si a intereselor acestora in fata instantei de judecata reprezinta activitatea principala a CIA, bazandu-se pe o experienta de cel putin 15-20 de ani a avocatilor care pledeaza.
In cadrul CIA, clientii nostril beneficiaza de servicii juridice complete si asistenta juridica documentata, adaptata normelor legale si cerintelor specifice din fiecare domeniu.

Caracterizare

Scopul nostrum principal este sa servim cat mai bine interesele clientului, intr-o lume a afacerilor in permanenta dezvlotare si schimbare.concentrndu-ne pe intelegerea nevoilor clientului, pe oferirea unor servicii de calitate si la un nivel de professionalism cat mai ridicat, asiguram sansele de success ale celor care au incredere in noi.

Profesionalismul, etica, impartialitatea, pastrarea secretului professional sunt cateva din calitatiole care ne recomanda.

Comunicarea, apropierea de client si experienta practica vin in ajutorul clientuilui, asigurandu-l de obtinerea telului propus, de obtinerea succesului.

Avocati

  • Daniel Andrei
  • Anda Andrei
  • Ion Vedere
  • Irina Vedere

Servicii

Sfera de activitate in care suntem specializati este deosebit de generoasa, CIA avand posibilitatea acordarii clientilor sai, servicii din cele mai diverse:

Contact rapid

0249.420646
0349.408383

Mobil
0724.266.188
0721.256.055
0744.567.499
0723.031.391
office@adlaw.ro