Servicii

DREPT CIVIL

Consultanta cu privire la dreptul de proprietate, revendicari imobile - terenuri si constructii, intermedieri de expertize, succesiuni, partaje, domeniu imobiliar, asistenta la redactarea de contracte si antecontracte, precum si in problemele litigioase legate de acestea probleme legate de publicitatea imobiliara( inscrieri in CF, rectificari CF, etc.)

DREPT PENAL

Asistenta juridica in toate fazele procesului penal, aparare inculpati pentru orice fel de infractiuni, consultanta juridica in problemele specifice dreptului penal, reprezentare sau asistare a partii vatamate, a partii civile sau a partii responsabile civilmente, promovarea plangerilor si a cailor de atac impotriva hotararilor judecatoresti, etc.

DREPTUL FAMILIEI

Consultatii juridice referitoare la relatiile de familie, divorturi si partajarea bunurilor comune, incredintarea minorilor si stabilirea programului de vizitare a acestora, pensie alimetara, adoptii, probleme de drept international privitoare la relatiile de familie, etc.

DREPT COMERCIAL

Infiintare de societati comerciale, modificari de acte constitutive, consultanta juridica in toate activitatile cu profil comercial, intermedieri de studii de fezabilitate, redactari si sustineri de actiuni comerciale, ( recuperari de debite, obligatii de a face, cereri de reorganizare sau de declansare a procedurii falimetului, etc), somatii de plata, cereri in anulare, alte actiuni comerciale.

ACHIZITII SI FINANTARI PUBLICE

Acordam asistenta juridica clientilor nostri anterior participarii acestora la licitatii implicand finantari publice si europene, cum sunt SAPARD si PHARE. In conditiile in care rezultatul participarii la licitatii nu este satisfacator, oferim asistenta juridica si reprezentare in contestarea rezultatelor licitatiilor.

DREPTUL MUNCII

Consultatii referitoare la contractele de munca, litigii de munca in legatura cu dreptul la munca, incadrarea in munca, contractul de munca(executarea, incetarea, desfacerea contractului de munca), sistemul de pensii(stabilirea si plata pensiei), Obtinere autorizatie de munca, permis de sedere,viza in alte scopuri, etc.

DREPT INTERNATIONAL PRIVAT

Parte straina, domiciliu in strainatate, exequatur, conventii internationale si aplicabilitatea lor in Romania, activitatea societatilor comerciale straine pe teritoriul Romaniei

DREPT FISCAL / FINANCIAR

Activitati de asigurare a unei asistente permanente a societatii in probleme referitoare la taxe si impozite, precum si verificarea tuturor actelor societatii si a contractelor incheiate de aceasta pentru conformitate cu legea romana si pentru determinarea riscurilor si a profitabilitatii investitiilor, alte acte administrative; activitati de audit judiciar

PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

Reprezentare in litigii, cercetari documentare, inregistrare inventii, brevete, marci de comert, inregistrarea internationala a marcilor de comert, concurenta neloiala si importurile paralele ilegale, pirateria si copiile ilegale, toate problemele ivite din sau in legatura cu protejarea acestor drepturi, inclusiv celor aflate in faza judiciara.

DREPT CONTENCIOS ADMINISTRATIV

Asiguram consultanta juridica, redactari de actiuni, asistenta juridica si reprezentare in litigii, anulari de acte ale administratiei publice locale.

MEDIERE, NEGOCIERE SI CONCILIERE

In toate domeniile unde necesita situatia concreta, analizarea, evaluarea si solutionarea acestor dispute mai inainte de a ajunge in instanta, fie ele comerciale sau private.

Alte categorii de actiuni:

  • Intocmire acte premergatoare sesizarii instantei: cereri, concilierei, adrese, somatii, notificari, tranzactii, protocoale
  • Intocmire cereri procedurale( intampinari, cereri reconventionale, cereri de complinire, solicitari de probatorii)
  • Redactare cereri apel, recurs revizuire, contestatie in anulare, contestatie la executare
  • Intocmire dosare licitatii, privatizari,
  • Sustinerea interselor clientului in fata instantei de judecata prin reprezentare si/sau asistenta juridica
  • Sustinerea interselor clientului in fata instantei de arbitraj prin reprezentare si/sau asistenta juridica

Servicii

Sfera de activitate in care suntem specializati este deosebit de generoasa, CIA avand posibilitatea acordarii clientilor sai, servicii din cele mai diverse:

Contact rapid

0249.420646
0349.408383

Mobil
0724.266.188
0721.256.055
0744.567.499
0723.031.391
office@adlaw.ro